Kertészeti tevékenységunket a Növény- és Talajvédelmi- és Szaporítóanyag-felügyeleti szakhatóságok ellenőrzése alatt folytatjuk. Növényeink minőségét, fajtaazonosságát garantáljuk. 

Vásárlási feltételek

Kertésztünk mindent meg tesz azért, hogy a valóságnak megfelelő információval lássa el Önöket mind személyesen, mind az interneten vagy telefonon  keresztül. Társaságunk nem vállal felelősséget az alábbi esetekben:
   > Elerktronikusan küldött vagy fogadott adathiba
   > Kommunikációs eszközök meghibásodása esetén történt adatvesztés miatt

Ajánlakérés, árak

Telephelyünkön igen gazdag választékból vásárolhatnak kedvező fogyasztói áron. Jelenlegi kínálatunkon túl szívesen segítünk beszerezni a keresett növényt. Ajánljuk figyelmükbe nagykereskedelmi árjegyzékünket, melyben bruttó árak vannak feltüntetve, további ÁFA nem terheli. Ajánlatkérését egész évben várjuk és fogadjuk, melyet megtehet személyesen, telefonon vagy emalben is. Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk.  Aktuális árjegyzékünk megjelenésével minden korábbi árjegyzék érvényét veszíti ! 

Szállítás, fizetés

 

Növényeinket telephelyünkön értékesítjük. Igény szerint kiszállítást vállalunk. Telephelyünkön kívül a Profi Partner 2003 Kft.-nél (2310 Szigetszentmiklós,
Csepeli út 45-57) is megtalálhatja termékeinket. A szállítás minden esetben a vevő terhére történik. A szállításra előzetes időpont-egyeztetés után kerülhet sor. Fizetés készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással történik, előzetes egyeztetést követően. 

 

Partnerek

Önkormányzatok, kert – és parképítőket, fenntartókat, árudákat, faiskolákat, viszonteladókat telephelyünkön nagykereskedelmi áron szolgálunk ki. Ha Ön ide tartozik, kérje nagykereskedelmi árjegyzékünket, melyben bruttó árak vannak feltüntetve, további ÁFA nem terheli. Megrendelését személyesen, telefonon, vagy elektronikusan teheti meg, minden esetben visszaigazoljuk. Aktuális árjegyzékünk megjelenésével minden korábbi árjegyzék érvényét veszíti !

Az árváltozás jogát fent tarjuk!

Reklamáció

Mennyiségi és minőségi kifogást  telephelyünkön a növények átvételkor tudunk elfogadni, indokolt esetben azonnal orvosoljuk. A  szállítás során keletkező esetleges sérülésekért nem vállalunk felelősséget. Természetesen életképes, egészséges növényeket értékesítünk, az ültetésre és további ápolásra szaktanácsot adunk. A szükséges gondozás elmaradásából vagy hiányosságából fakadó esetleges növénykárosodásokért nem tudunk felelősséget vállalni. Más esetekben a felmerülő problémákat rugalmasan kezeljük.

Köszönjük, hogy minket választanak!